Hostaleria

Electricitat canudas

Solució integral en fred, cuines, forns i rentat per a restaurants, bars, residències, escoles.

Electricitat Canudas

Fred

Les nostres marques són sinònim de qualitat, disseny i innovació. Liebherr, Hiber, Fagor, Misa, Oscar Zarzosa.

Oferim la més àmplia gamma amb l’última tecnologia per a la millor conservació dels aliments. Refrigeradors, congeladors I gabinets prèmium. Armaris frigorífics, armaris expositors, armaris celler. Batedors de temperatura. Càmeres i armaris modulables.

 

Electricitat Canudas

Cuines 

Primeres marques que ens permeten oferir les millors solucions al professional de la cuina.  
Laynox, Fagor, FirexAmbachAdventys.

Cuines robustes, fiables, atractives i de fàcil neteja. Dissenyades per oferir un rendiment del més alt nivell amb la màxima versatilitat.

Electricitat Canudas

Forns 

Àmplia gamma de forns industrials en mides i prestacions. Maques totes elles líders en el seu sector. Lainox, Moretty forni, Menumaster, Moduline, Fagor.

Forns mixtes i de convecció. Per pastisseria i pizza. Forns microones. Forns regeneració i manteniment. Complements per a hostaleria.

Electricitat Canudas

Rentavaixelles Industrials

Treballem amb els principals líders mundials en rentavaixelles professionals: Comenda, Fagor, Granuldisk.

Solucions integrals que van des dels rentavaixelles per a bars o cafeteries, fins als grans sistemes automàtics d’alimentació continua per a restaurants, hospitals, residències, menjadors i càterings. Destaquem la seva tecnologia silenciosa, òptima higiene i amb sistemes d’aprofitament energètic, que permeten reduir el nivell de detergent, aigua i electricitat, amb gran capacitat de rentada.