Sobre 
Nosaltres

Electricitat canudas

La nostra història

Al servei del client
Des del 1974

Projectes amb un tracte familiar i humà.

Electricitat Canudas es va fundar l’any 1974. En els seus inicis era una botiga dedicada a la venda d’electrodomèstics i servei de lampisteria (electricitat, aigua, calefaccions).

Actualment som una empresa especialitzada en sistemes de climatització, refrigeració, hostaleria, bugaderia, electricitat, gas i aigua sanitària.

A Electricitat Canudas disposem dels recursos tècnics i humans que ens permet oferir un servei de qualitat professional als nostres clients.

Amb la instal·lació més escaient per a l’empresa, comerç, indústria o habitatge, amb criteris de qualitat, eficiència i responsabilitat mediambiental.

Incorporant la nostra experiència, innovació, renovació, esperit de superació i adquisició de nous coneixements en noves tecnologies, fem de la nostra feina un servei viable, competitiu i de qualitat, orientat a la reducció de costos, estalvi i millora de processos.

Climatització fred hostaleria BERGA electricitat canudas
Què t'ofereix Electricitat Canudas?

Et Proporcionem un Ampli Ventall de Serveis
Industrials, Comercials i Domèstics

Climatització

Qualitat, excel·lent nivell de confort, benestar i eficiència energètica, siguin quines siguin les dimensions i característiques dels espais a climatitzar.

Hostaleria

Primeres marques que donen una solució integral de fred, cuines, forns i rentat per a restaurants, bars, residències, escoles.

Refrigeració

Col·lectivitats, comercial, industrial. Instal·lacions completes de refrigeració per a bars – restaurants, cafeteries, xarcuteries, peixateries i supermercats. Hospitals, residències, escoles, supermercats.

Electricitat, gas i aigua

Instal·lacions elèctriques, de gas i aigua sanitària en habitatges, locals comercials i naus industrials. Manteniment de les instal·lacions.

Electrodomèstics

Electricitat Canudas confia en les millors marques amb l’objectiu d’oferir als nostres clients la major qualitat i eficiència.

Bugaderia

Rentadores i assecadores, màxima eficiència en la rentada, gran estalvi d’energia i amb un mínim manteniment.  Hotels, hospitals, col·legis, residències, centres esportius i restaurants.

Eficiència energètica

Ús eficient de l'energia amb electrodomèstics que consumeixin menys. Important estalvi econòmic i alhora protegim el nostre Planeta reduint la intensitat energètica.

9

Energies renovables

Manteniment i postvenda

Objectiu Millorar contínuament, donant, per tant, la garantia de qualitat amb un excel·lent Servei buscant sempre la satisfacció del client.